NetResident®nr

NetResident is een netwerk analyse programma dat is ontworpen om netwerkverkeer te controleren en/of deze informatie op te slaan. Ook is het mogelijk een groot aantal netwerk activiteiten na te bootsen zoals e-mail berichten, Web pagina's, download bestanden, instant messages en VoIP gesprekken. NetResident gebruikt geavanceerde controle technologie om data op het netwerk te vangen, op te slaan in een database, na te bootsen en de inhoud in een gemakkelijk leesbaar formaat te laten zien.

NetResident helpt organisaties om gevoelige informatie te beschermen en beveiliging protocollencontroles uit te voeren. Daarnaast biedt deze tool de mogelijkheid om na te gaan of de data zich aan de door Overheid /Industriële informatie beschermingsregels kan houden door inzicht te geven in deze data. Dan pas is het mogelijk om data lek detectie in te zien en de gevaren van ongecontroleerde informatie stromen in te zien en deze hierdoor te verminderen.

Functies

  • Gedetailleerd het real-time netwerk verkeer zien en opslaan in een database.
  • Duidelijke pakket inspectie: geavanceerde technologie voor het zoeken en nabootsen van veel protocollen en data types: HTTP, POP3, SMTP, FTP, News, VoIP (SIP, H.323), IM (ICQ, MSN, etc.), Web Mail (Gmail, Hotmail, etc.), Telnet
  • Alerts aanpassen, bijvoorbeeld: pop-ups, e-mail notificaties, SNMP traps.
  • Snel onderschepte data doorzoeken.
  • Snel en makkelijk te gebruiken.

1Hoe werkt het?

NetResident is een software product dat makkelijk kan worden ingezet door de IT werknemers van organisaties. Normaal gesproken draait het op een aangewezen computer verbonden met de LAN segment monitoring poort. Wanneer het product is geïnstalleerd, zal een set-up wizard helpen om NetResident naar wens te configureren.

Hoewel NetResident veel op andere netwerk analyse programma’s lijkt, focust dit meer op veel gebruikte protocollen die worden ingezet bij data op het internet. Met NetResident, heeft u geen grote kennis van netwerk technologieën nodig. Ook is er geen speciale/complexe pakketomvang en analysesoftware of hardware nodig. Een handige console laat alle netwerk events zien en laat gemakkelijk filteren en groeperen op verschillende criteria.

Grootste voordelen:

NetResident biedt veel voordelen voor uw organisatie. Anders als vele oplossingen, kan NetResident snel en gemakkelijk opgestart worden door de systeembeheerder en heeft het geen grote veranderingen in de bestaande netwerk structuur of software nodig. Een standaard PC met NetResident kan worden geconfigureerd, aangesloten en werkend zijn binnen enkele minuten.

Door het volledig gebruik maken van een 30-dagen gratis proef periode, kunt u ervoor zorgen dat alles werkt zoals verwacht voordat u het koopt. De productprijs is vele malen lager dan de kosten voor schaamtevol data verlies dat kan voorkomen binnen uw organisatie.

Wie gebruikt NetResident?

NetResident wordt gebruikt door bedrijven voor het detecteren van informatie lekken. De door landelijke politie diensten, veiligheidsdiensten en privé beveiligingsaanbieders voor rechterlijke onderschepping, door forensisch experts voor het onderzoeken van bewijs en het vergaren van cruciale informatie tijdens onderzoeken naar een crimineel. Zelfs door ouders voor het nagaan van het Internet gebruik van hun kind(eren).

Probeer het gratis of bestel vandaag

Een proefversie is beschikbaar in de Download Area.

Om dit product te kopen, bezoekt u nu onze Webshop 

Zorg ervoor dat u ons witboek leest, Promiscuous Monitoring in Ethernet and Wi-Fi Networks, dit beschrijft de problemen met betrekking tot het maken en gebruiken van software gebaseerde netwerk monitoring in bedrade draadloze LANs. Dit demonstreert de methodes voor netwerk verkeer zichtbaarheid in hubs, switches, routers, etc.