Videotour

Deze Video's geven een duidelijk beeld over hoe de TamoGraph Site Survey software werkt en hoe eenvoudig de software in gebruik is. Ook is het mogelijk om de software zelf uit te proberen. Download de software bij het download menu.

 

 Video Tour 1

Deze Video behandeld het product TamoGraph, hoe werkt het, hoe creeer je een project, ,hoe kalibreer je de verdiepingen van een gebouw, hoe voer je een conducting passive survey uit, welke data analyse kan men doen maken en hoe wordt een rapport gegenereerd.

  Duur:  8 minuten

Video Tour 2

Deze videotour heeft betrekking op de verschillen tussen een passieve en een actieve Surveys. Ook wordt ingegaan in het configureren van de applicatie voor actieve surveys, en het uitvoeren van actieve surveys met TamoGraph versie 4.2.                                                        

 Duur:  4 minuten

 Video Tour 3

Deze Video behandeld wat zijn "predictive surveys" (RF planning): hoe creer je een virtuele omgeving, hoe plaats je muren en virtuele Access Points, en hoe configureer de je settings van deze Access Points.     

 Duur:  5 minuten

 Video Tour 4

Deze video laat zien welke 802.11ac support TamoGraph o.a. biedt en een aantal andere features worden geintroduceerd in TamoGraph versie 4.0 video.                                                    

 Duur:  6 minuten